Anlık Bildirim

Apple Card sınırlı sayıda kullanıcı için açıldı

Apple’ın kredi kartı bugün itibariyle sınırlı sayıda kişi için kullanıma açıldı. Ayrıca Apple, resmi YouTube kanalı üzerinden Apple Card ile ilgili bilgilendirme videoları paylaştı.
Apple Card sınırlı sayıda kullanıcı için açıldı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Mart ayında tanıtılan Apple Card, ABD’deki bazı kullanıcılar için sunulmaya başladı. Bu kullanıcılar başvuru yaparak Apple Card’larını teslim almaya başlayacaklar. Seçilmiş kişilerin dışındaki diğer kullanıcılar, önümüzdeki haftalarda hizmetin herkese açılmasını beklemek zorundalar.

Çeşitli bilgilendirme videoları yayınlandı

Kullanıcılara Apple Card kullanımını açık bir şekilde göstermek isteyen firma, YouTube kanalı üzerinden birçok video yayınladı. Bu videolarda Apple Card için nasıl başvuru yapacağınızdan tutun, uygulamanın kullanım detayları gibi konular hakkında bilgiler alabiliyorsunuz.

Bildiğiniz üzere fiziksel Apple kredi kartı yeni hizmetin en önemli noktası. Titanyum yapıdaki kart, başvuru yapılmasının ardından kullanıcılara yollanıyor. Kartın nasıl aktifleştirileceğine dair de videolar mevcut. Kısacası yeni kredi kartı hakkında tüm detayları bu videolardan inceleyebilirsiniz.

Hatırlarsanız sade tasarımlı titanyum Apple Card haricinde diğer bir ilgi çeken nokta para iadesi kampanyasıydı. Apple Card kullanarak yaptığınız alışverişlerde yüzde 3’e kadar para iadesi alabiliyorsunuz. Son olarak uygulama üzerinden harcamalarınızı kontrol etmek için de önemli seçenekler mevcut.

Apple Card hakkında tüm detayları bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Akla gelebilecek en önemli soru, Apple kredi kartının Türkiye’de de kullanıma açılıp açılmayacağı. Ancak şimdilik bu konu tamamıyla belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7430 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, kredi kartı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim