Anlık Bildirim

Apple AirPower kablosuz şarj cihazı iptal edildi!

Apple’ın 2017 yılında iPhone X ile birlikte duyurduğu AirPower kablosuz şarj matı uzun zamandır bekleniyor. Bir türlü piyasaya sürülemeyen AirPower’ın an itibariyle iptal edildiği öğrenildi.
Apple AirPower iptal edildi Tam Boyutta Gör
iPhone X ile akıllı telefonlarına kablosuz şarj imkanı tanıyan Apple, AirPower isimli kablosuz şarj cihazını da ilk olarak 2017 yılının Eylül ayında gösterdi. 2018 yılında piyasaya sürülmesi beklenen AirPower, devrelerindeki aşırı ısınma sorunu vb. sebeplerle sürekli ertelendi. Bugün ise Apple’ın AirPower üretimini iptal ettiği öğrenildi.

Apple standartlarını karşılamıyor

Apple donanım mühendisliği kıdemli başkan yardımcısı Dan Riccio tarafından TechCrunch sitesine yollanan mailde AirPower'ın, Apple standartlarını yakalayamamasından dolayı projenin iptal edildiği belirtiliyor. Bahsedilen mailin bir kısmı şu şekilde;

“Oldukça çabaladıktan sonra, AirPower'ın yüksek standartlarımıza ulaşamayacağını görüp projeyi iptal ettik. Bu ürünün tanıtılmasını dört gözle bekleyen müşterilerden özür dileriz. Geleceğin kablosuz olduğuna ve kablosuz deneyimini ilerletmeye kararlı olduğumuza inanmaya devam ediyoruz...”

AirPower tanıtılalı 550 günden fazla oldu ve her ay farklı bir sızıntıyla gündemi meşgul etti. Bunlardan en yakını yeni AirPods’un kablosuz şarj kutusu üzerinde görülen AirPower görseliydi. AirPower aynı anda üç cihazı şarj edebilme gibi ilginç özellikleri kullanıcılara sunma vaadinde bulunuyordu. Sonuç olarak tüm bu beklentilere rağmen AirPower kablosuz şarj cihazı iptal edildi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6914 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple airpower, kablosuz şarj cihazı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim