Anlık Bildirim

Apple AirPods karşısına bir rakip de Amazon’dan geliyor

Dev şirketlerin rekabetinde bugün AirPods vs. AmaPods mücadelesini hep birlikte göreceğiz. Jeff Bezos'un dev markası, Alexa ile çalışan tam kablosuz bir kulaklık üzerinde çalışıyor.
Apple’ın yeni güncellenen AirPods kablosuz kulaklıkları, dahili Apple H1 çipi sayesinde hiçbir tuşa basmadan Siri’ye erişim sağlıyor. Bloomberg’ten gelen bir rapora göre Amazon da benzer bir ürün üzerinde Alexa’yı sunmak için çalışıyor.
Şimdilik hakkında pek fazla detay olmayan bu Amazon versiyonu Airpods, tasarım olarak Apple ürününe benzeyecek olsa da Jeff Bezos firması ses kalitesinde çok daha üstün olmayı hedefliyor. Bundan yola çıkarak Amazon’un ses kalitesinde devrim yapamayacağını “AirPods’tan iyi” olacak demelerinden anlıyoruz. Kötünün iyisi.
“Alexa” ses komutuyla asistanı aktive etmenin yanında kulaklıklar el hareketleriyle arama yanıtlama ve şarkı değiştirme gibi eylemleri de gerçekleştirebilecek. Tam kablosuz kulaklıkların çoğunda olduğu gibi şarjlı bir kılıfla gelecek kulaklıklar, Amazon’un donanım bölümü Lab126’da şuan pişiyor.
Rapora göre Amazon geliştirme sürecinde birkaç gecikmeyle karşı karşıya kaldı fakat son birkaç aydır parça üreticileriyle anlaşma yapmak için araştırmalarına devam ediyor.
Amazon’un Eylül aylarında gerçekleştirdiği büyük donanım etkinliği, bu kulaklık gerçeklikle buluşursa kullanıcılara sunulacağı yer olacaktır. Tam kablosuz kulaklıkların gittikçe yükseldiğini ve AirPods’un şuan alanda lider olduğunu düşünürsek Amazon’un bu hamlesini gâyet mantıklı olarak görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5908 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, airpods 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim