Anlık Bildirim

Apple AirPods 2, “Hey Siri” komutunu anlayacak

Bu yılın ilk yarısında piyasaya sürülmesi beklenen AirPods 2 için geri sayım başlamış durumda. Apple'ın yeni nesil kablosuz kulaklığının “Hey Siri” komutunu destekleyeceği ortaya çıktı.
Apple'ın yeni bir AirPods çıkarma hazırlığında olduğuna dair söylentiler duyuyoruz. Şirketin yeni nesil kablosuz kulaklığının ne gibi özelliklere sahip olacağı konusunda bazı tahminler yapılmıştı. Ancak ilk kez bir özellik hakkında çok önemli kanıtlar ortaya çıktı. Görünüşe bakılırsa AirPods 2, “Hey Siri” komutunu anlayacak.
Apple'ın kısa süre önce yayınladığı iOS 12.2 beta sürümünde, kullanıcıların AirPods'u yapılandırırken karşılarına çıkacak yeni bir kurulum ekranı keşfedildi. Söz konusu ekranının açıklama bölümünde ise "Hey Siri diyerek AirPods veya iPhone'unuzla Siri ile konuşun" yazıyor.

AirPods 2 ne zaman çıkacak?

Mevcut AirPods ile Siri'yi kullanabilmek için önce kulaklıklardan birine çift dokunarak sanal asistanı etkinleştirmek gerekiyor. Yeni modelde ise doğrudan Hey Siri diyerek asistanla etkileşime geçilebilecek.
Bunun dışında AirPods 2'nin gürültü önleme özelliği, geliştirilmiş suya dayanıklılık, Bluetooth 5.0 desteği ve daha uzun pil ömrü ile geleceği de söyleniyor. DigiTimes'ın son raporuna göre kablosuz kulaklık 2019'un ilk yarısında piyasaya sürülecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim