Anlık Bildirim

Apollo 11 görevi, NVIDIA’nın ışın izleme teknolojisi ile yeniden hayat buldu

NVIDIA'nın Apollo 11 Ay görevinin 50. yılı şerefine hazırladığı demo, ışın izleme teknolojisinin tüm nimetlerini kullanıyor. Buzz Aldrin'e de gösterilen demo, tam not almış.

Apollo 11 görevi, NVIDIA’nın ışın izleme teknolojisi ile yeniden hayat buldu Tam Boyutta Gör

NVIDIA, ışın izleme teknolojisinin nimetlerini göstermek adına beş yıl önce Maxwell mimarisini kullanarak hazırladığı Ay’a iniş demosunu bir kez daha oluşturdu. Bu kapsamda Apollo 11 görevinin 50. yılı şerefine hazırlanan teknoloji demosu, beş yıl önce oluşturulan görüntülere ışın izleme teknolojisinin mevcut tüm nimetlerini de ekleyerek karşımıza çıkarıyor.

Yeni hazırlanan demoda ışığın Ay yüzeyinden sekip Armstrong’un kaskında ve diğer nesnelerde oluşturduğu etkileri gerçek zamanlı görebiliyoruz.

Demonun bitmiş halini Apollo Ay Modülü Komutanı Buzz Aldrin’e de gösteren NVIDIA, Astronottan “Şimdi dikkatimi çektiniz.” tepkisini almış.

Görüntülerin gerçeğine ne kadar benzediği bilemesek bile, NVIDIA mühendislerinin çıkardığı işin gerçekten kaliteli olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Aşağıdaki videoda demoyu kendiniz de deneyimleyebilir ve ortaya konan işin kalitesi hakkında karar verebilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim