Anlık Bildirim

Apex Legends yayınlandı: İşte EA'nın ücretsiz battle royale oyunu

Electronic Arts, battle royale türünde resmen Fortnite'a rakip oldu. Respawn tarafından geliştirilen Apex Legends'ı hemen şimdi indirip oynayamaya başlayabilirsiniz.
Electronic Arts'ın merakla beklenen free-to-play battle royale oyunu Apex Legends yayınlandı. Bugün Twitch üzerinden resmi tanıtımı yapılan oyun, şu anda Origin platformunda ücretsiz olarak indirilebiliyor. İşte Apex Legends'ın tanıtım videosu:


Respawn tarafından geliştirilen Apex Legends, Titanfall serisi ile aynı evrende geçiyor. Yani bir spin-off olarak değerlendirilebilir. Oyunda Overwatch benzeri bir kahraman sistemi kullanılmış. "Legends" ismi verilen kahramanların kendilerine özgü güçleri ve silahları var. Apex Legends'ta bir round maksimum 60 oyuncu ve üç kişilik takımlardan oluşuyor.

Respawn ekibi oyunun sürekli olarak güncelleneceğini ve yeni içeriklerin eklenmeye devam edeceğini söylüyor. Burada Fortnite'dakine benzer bir sezon sistemi kullanılacak. Her yeni sezonda yeni silahlar, kozmetikler ve karakterler eklenecek.

Oyun free-to-play olduğu için Electronic Arts, uygulama içi satın alma yöntemiyle maddi gelir elde etmeye çalışıyor. Respawn ekibi, "pay-to-win" yani para harcayanın daha avantajlı olması gibi bir durumun kesinlikle gerçekleşmeyeceğinin sözünü verdi. Uygulama içi satın almaların yalnızca kozmetik gibi ürünlerle sınırlı olacağı belirtiliyor.

Apex Legends'ı hemen şimdi PC, PS4 veya Xbox One platformlarında indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun detaylı tanıtım videosu:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21563 kez okundu.
38 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apex legends, Electronic Arts ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim