Anlık Bildirim

Apex Legends maçlardan erken ayrılanları cezalandıracak

Grup maçlarında sebepli veya sebepsiz olarak takımını yalnız bırakan Apex Legends oyuncularına engelleme cezaları gelecek. Respawn bir süredir ceza sisteminin testlerini yapıyor.

Espor konseptinin yaygınlaşması ve ciddi bir öneme sahip olması ilgili oyunlarda da oynanış davranışlarını etkilemeye başladı. Örneğin maçlarda grubu erken terk etmek artık ciddi bir sorun haline gelmiş durumda.

Grubu bırakmak yok

Çevrim içi mücadelelerin yapıldığı maçlarda oyuncunun belirli bir sebepten veya sebepsiz olarak grubu bırakması güç dengesini bozuyor ve yenilgiye sebep olabiliyor. Oyunu zevk için oynayanlar açısından bir problem olmayabilir ancak sponsor desteği veya üst sıralar için mücadele eden oyuncular dezavantaj yaşıyor.

Oyun dünyasının yeni isimlerinden Apex Legends bu tür çıkışların önüne geçmek için yeni bir cezalandırma sistemi denemeye başladı. Nisan ayında ilk bilgileri gelen sistem grupların devamlılığını sağlamayı amaçlıyor.

Açıklanan bilgilere göre bir grupla maçlara katılan oyuncu eğer erken terk ederse ilki için 5 dakikalık oyundan engellenme dördüncüsü için ise 10 dakikalık engellenme ile karşılaşacak. Respawn şimdilik test sürecine devam edeceğini açıkladı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4668 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, apex legends ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim