Anlık Bildirim

Apex Legends hile yaptığı için 16 000 oyuncuyu yasakladı

Popüler battle royale oyunu Apex Legends ilk iki haftada 16 000 civarında oyuncuyu hile yaptığı gerekçesiyle yasakladı. Oyuncular oyun içerisine bir şikâyet mekanizması eklenmesini istiyor.

Sürpriz bir şekilde geçtiğimiz hafta indirmeye sunulan ve en hızlı büyüyen battle royale ünvanını alan Apex Legends işi baştan sıkı tutuyor. Respawn moderatörleri aradan geçen iki haftada önemli bir oyuncu kitlesini yasaklamış durumda.

Hızla yasaklanıyor

Gelen bilgilere göre 5 Şubat tarihinden bu yana Apex Legends içerisinde 16000’den fazla oyuncu hile yaptıkları gerekçesiyle yasaklandı. Önümüzdeki dönemde de katı bir şekilde hile yapanlara engel olunacağı ifade ediliyor.

Hali hazırda Apex Legends içerisinde hile yapanlara yönelik bir şikâyet etme aracı yer almıyor. Moderatörler manuel olarak veya web sitesine yapılan şikayetlere göre hile yapanları tespit etmeye çalışıyor. Bununla birlikte oyuncular oyun içerisinde bir şikâyet mekanizması olmasını ısrarla talep ediyor. Respawn bunu kısa sürede oyuna adapte edecek.

Diğer taraftan etkileşimi arttırmak üzere oyunun ilk sezonu 1 Mart tarihinde başlayacak. Çeşitli etkinliklerin olacağı sezonda oyuncuların keyfini kaçırmamak için Respawn’ın acele etmesi isteniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5530 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, apex legends ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim