Anlık Bildirim

Apex Legends, 8 saat içerisinde 1 milyon kişi tarafından oynandı

Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, Apex Legends'ın sadece 8 saat içerisinde tam 1 milyon farklı oyuncu tarafından oynandığını açıkladı.
Electronic Arts'ın dün tanıtıp yayınladığı ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends, sadece sekiz saat içerisinde tam 1 milyon farklı oyuncu tarafından oynandı. Apex Legends'ın oyun dünyasına yaptığı bu hızlı giriş, battle royale türünün daha uzun bir süre dominant kalacağını gösteriyor gibi.

Respawn Entertainment CEO'su Vince Zampella, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,"Şu anda adeta kendimden geçmiş durumdayım. Apex Legends sekiz saatten daha kısa bir süre içerisinde 1 milyon farklı oyuncuya ulaştı. Herkese sonsuz teşekkürler!" sözlerini kullandı.



PC, PS4 ve Xbox One platformlarında aynı anda yayınlanan Apex Legends, şu anda oyuncular tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor. Oyun ani bir şekilde tanıtılıp yayınlanmış olmasına rağmen oyun dünyasına hem hızlı hem de görece hatasız bir giriş yaptı. Bakalım uzun vadede Fortnite ve PUBG gibi rakiplerine kafa tutmayı başarabilecek mi.

Titanfall serisi ile aynı evrende geçen Apex Legends'ta Overwatch benzeri bir kahraman sistemi yer alıyor. "Legends" ismi verilen kahramanların kendilerine özgü güçleri ve silahları var. Apex Legends'ta bir round maksimum 60 oyuncu ve üç kişilik takımlardan oluşuyor.

Respawn ekibi oyunun sürekli olarak güncelleneceğini ve yeni içeriklerin eklenmeye devam edeceğini söylemişti. Burada Fortnite'dakine benzer bir sezon sistemi kullanılacak. Her yeni sezonda yeni silahlar, kozmetikler ve karakterler eklenecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5291 kez okundu.
12 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apex legends, respawn ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim