Anlık Bildirim

Anthem bazı PS4 konsollarını çökertmeye başladı

EA ve BioWare’in merakla beklenen yeni yapımı Anthem sorunlardan kurtulmak bilmiyor. Oyunu oynayan PS4 konsol sahipleri kapanma ve çökme sorunları ile karşı karşıya.

EA’ın deneme sürecine başladığı günden bu yana sıkıntılarla boğuşan yeni oyunu Anthem nihayet piyasaya çıktı. Şimdi de donanım tarafında bazı sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Özellikle PS4 konsolu söz konusu.

Devre dışı kalıyor

Reddit üzerinde paylaşım yapan bazı oyuncular PS4 konsolunun Anthem çalıştırırken tamamen kapandığını ve ancak konsolun güç kablosunun çıkarılarak yeniden açılabildiğini belirtiyor. Bu durum uzun bir veri tabanı eşleştirme sürecine sebep olduğu için de beklemek zorunda bırakıyor. Ayrıca bu şekilde konsolu tamamen devre dışı kalanlar da olmuş.

Problem ile ilgili EA ve BioWare tarafından yapılan bir açıklama henüz mevcut değil. Sony ise oyun ile ilgili şikâyet yapan bir kullanıcıya para iadesinde bulunmuş. Bazı diğer kullanıcıların ise şikâyetini değerlendirmeye almamış.

Mağdur olan oyuncular yaptıkları paylaşımda PS4 konsolu üzerinde kesinlikle Anthem oynanmaması gerektiğini dile getiriyor. Şimdilik bir çözüm olmadığı için oyun oynamak riskli olabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7230 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, anthem ve
2 etiket daha ps4 Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim