Anlık Bildirim

Ant-Man and The Wasp, gişedeki macerasına hızlı başladı

Marvel'ın sevilen kahramanlarından Ant-Man, geçtiğimiz hafta beyaz perdeye geri döndü. Serinin ikinci filmi Ant-Man and The Wasp'ın ilk hafta sonunda elde ettiği hasılat Disney'de yüzleri güldürüyor.
Marvel'ın Avengers: Infinity War sonrası ilk filmi olan Ant Man and The Wasp, gişedeki macerasına hızlı başladı. Marvel sinematik evreninin belki de en mütevazı serilerinden Ant-Man'ın ikinci filmi Ant-Man and The Wasp, vizyondaki ilk haftasında dünya genelinde toplam 161 milyon dolarlık hasılata imza attı.

Box Office Mojo'nun verilerine göre Ant-Man and The Wasp; ABD'de 76 milyon dolar, dünyanın geri kalanında ise 85 milyon dolar gelir elde etmiş. Tabi Ant-Man and The Wasp'ın 161 milyon dolarlık bu açılış hasılatı Marvel'ın diğer filmleriyle beraber düşünüldüğünde biraz düşük kalmış gibi görünüyor. Ancak Disney yine de durumdan oldukça memnun. Zira serinin ilk filmi Ant-Man, ABD'de 57 milyon dolarlık açılış yapmıştı. Bu anlamda sadece ABD'de yaklaşık 20 milyon dolarlık bir artış görünüyor. Ayrıca her iki filmin de bütçesi 130 milyon dolardı.


20 kez üst üste birinci


Ant-Man and The Wasp'ın gişedeki hızlı açılışı aynı zamanda Marvel'ın da önemli bir ilke imza atmasını sağladı. Buna göre Marvel'ın sinematik evreni dahilinde yayınlanan son 20 filminin her biri, açılış haftalarında üst üste gişede birinci sırayı aldı. Sinemada son yıllara damgasını vuran Marvel Stüdyoları'nın beyaz perdedeki egemenliği bundan tam 10 yıl önce Iron Man filmiyle başlamıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim