Anlık Bildirim

Anki'nin Vector isimli robotu, Alexa ile entegre çalışacak

Teknoloji şirketi Anki'nin uzun süredir geliştirdiği Vector isimli robotun Alexa ile entegre çalışacağı duyuruldu. Şirketin CEO ve kurucu ortağı Boris Sofman'ın açıklamaları haberimizde.
San Francisco merkezli teknoloji şirketi olan Anki'nin uzun bir süredir geliştirdiği Vector isimli robotla ilgili yeni haberler var. "Dünyayı ele geçirecek kadar akıllı. Yapmayacak kadar iyi." sloganıyla lanse edilen Vector'ün, Amazon'un Alexa'sı ile entegre çalışacağı açıklandı.

Yıl sonuna doğru şekillenecek

Anki'nin CEO ve kurucu ortağı Boris Sofman, yayınladığı bir blog yazısında Vector'ün, Amazon Alexa ile entegre edilmesinin kendisini çok heyecanlandırdığını ifade ediyor. Sofman, Vector'ün Alexa entegrasyonunda Amazon ile çalışmalara başlandığını, ancak bunun henüz başlangıç aşamasında olduğu belirtildi.

Yıl sonuna doğru şekillenecek bu entegrasyon hakkında çok fazla detay verilmemiş olsa da, Vector'e ses komut yeteneklerinin ve interaktif deneyimlerin kazandırılması bekleniyor. Ayrıca evcil hayvan algılama, ev izleme, mesaj gönderme, müzik tanıma ve 360 ??derece kamera gibi özellikler de Vector'ü alternatiflerinden ayıran detaylar olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim