Anlık Bildirim

Android ve iOS platformları için yeni bir Pokemon oyunu yolda

Niantic şirketinin 2016 yılında piyasaya sürdüğü ve büyük başarı yakaladığı Pokémon GO oyununa bir alternatif geliyor. Pokemon Masters adlı bu oyun yakında Android ve iOS platformlarında yayınlanacak.
Çıktığı günden itibaren adeta bir fenomen haline gelen Pokémon GO oyunu birçok şirketin iştahını kabartmıştı. Yapımcısı olan Niantic şirketine milyar dolarlar kazandıran artırılmış gerçeklik (AR) tabanlı bu oyuna Japonya'dan yeni bir alternatif geliyor.

Nasıl bir başarı yakalayacağı merak konusu

Pokemon Masters adı verilen bu oyunun geliştirici şirketi DeNa, oyunun yaz ayları içinde mobil platformlara geleceğini açıkladı. Android ve iOS  cihazlar içiln geliştirilen Pokemon Masters, şirketin ilk oyunu değil. DeNa, Nintendo'nun  Super Mario Run ve Fire Emblem Heroes gibi oyunlarının gelişimine de katkı sağlamış bir şirket.

Pokemon Masters oyununun hikayesi, eğitmenlere tek bir Pokemon kontrolünün sağlandığı yapay Pasio adasında geçecek. Muhtemelen ücretsiz olarak indirilebilecek bu oyunda, oyun içi satın alımlar olması bekleniyor. Niantic şirketinin devasa bir gelir elde ettiği Pokémon GO sonrasında, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü Harry Potter: Wizards Unite oyununda bile, ilk günkü Pokémon GO gelirinin yalnızca yüzde 4'ünü kazandığı düşünülürse, Pokemon Masters oyunun nasıl bir başarı sağlayacağı ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim