Anlık Bildirim

Android Q işletim sistemi, Google Pixel 2 ile görüldü

Android Q’nun tanıtılmasına kısa bir süre kaldı. Bugün ise Geekbench üzerinde Android Q işletim sistemi ile gelen Pixel 2 modelinin performans testi ortaya çıktı.
Android Q, Google Pixel 2 ile görüldü Tam Boyutta Gör
Android Q için meraklı bekleyiş devam ediyor. Google’a ait işletim sisteminin yeni versiyonunda bizleri nelerin karşılayacağı hala tam olarak bilinmiyor ancak bunu öğrenmemize kısa bir zaman kaldığını söyleyebiliriz. Örneğin bugün Google Pixel 2 modeline ait bir Geekbench testi Android Q işletim sistemi ile birlikte listelendi.

Android Q’lu “walleye”

Test üzerinde ARM64 tabanlı bilinmeyen bir AOSP cihaz olarak görülse de anakart kısmında yazan walleye kod adının Pixel 2 modeline ait olduğunu biliyoruz. Yani Google Pixel 2’nin Android Q işletim sistemini deneme şansı yakalayan ilk modellerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Ek olarak Pixel 2 test sonucunda tek çekirdekte 1856, çoklu çekirdekte ise 6307 puan almayı başarmış.

Android Q, Google Pixel 2 ile görüldü Tam Boyutta Gör

Android Q’nun beta ve geliştirici ön izleme sürümü hakkında pek çok tarih sızıntısı ortaya çıkıyor. Örneğin geçtiğimiz gün Android Q Beta programının başlatılma ihtimali üzerinde durulmuştu ama böyle bir olay gerçekleşmedi. Öğrendiğimiz tek net bilgi 7 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan Google I/O konferansında Android Q’nun resmi olarak tanıtılacağı. Son olarak şu an için Android Q’nun sistem çapında karanlık mod özelliği dışında ne tür yenilikler içerdiğini de bilmediğimizi hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim