Anlık Bildirim

Android Q Beta, 11 Mart tarihinde yayınlanabilir

Teknoloji devi Google, geliştirdiği Android işletim sisteminin en yeni sürümü olan Android Q Beta'yı 11 Mart tarihinde yayınlayabileceği ortaya çıktı. İşte önemli konunun detayları.
Google, geçen yılın Mart ayının ortalarında ilk Android P Geliştirici Önizleme sürümünü başlatmıştı. Ancak ortaya çıkan bilgilere bakılacak olursa, ilk Android Q Beta sürümünün 11 Mart tarihinde, yani bugün yayınlanma ihtimali oldukça yüksek.

Ağustos ayında tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor

XDA-Developers sitesinden Mishaal Rahman tarafından tespit edilen bilgilere göre şirket 11 Mart tarihinden itibaren, sitemdeki hataların dikkate alınacağına dair kapalı bir bilgi yayınladı. Bunun mümkün olabilmesi için de Android Q Beta'nın 11 Mart, yani bugün piyasaya sürüleceğine inanılıyor. Geçtiğimiz yıl Google'ın cihazlarının dışında Android Pie sürümü,  Essential Phone, Nokia 7 Plus, OnePlus 6, Oppo R15 Pro, Sony Xperia XZ2, Vivo X21 ve Xiaomi Mi Mix 2S cihazlarında test edilmeye başlanmıştı.
Farkedebileceğiniz gibi listede Samsung, LG ve Huawei gibi büyük isimler yer almıyor. Ancak bu yıl gerçekleştirilecek olan Android Q Beta programında bu sayının artması bekleniyor. Şirketin Android Q işletim sistemini ise resmi olarak Ağustos ayında tüm kullanıcılara sunması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim