Anlık Bildirim

Analiz : İlk izlenimler Galaxy S4'ün kar beklentilerini artırıyor

Analiz : İlk izlenimler Galaxy S4'ün kar beklentilerini artırıyor

 Bu yıl hem Galaxy S serisinde hem de mobil pazarda rekor bekleyen Samsung'un bu bakımdan satış öncesi etkisi de dikkatle takip ediliyor.

Bernstein analiz firmasının müşterilerine gönderdiği bilgiye göre Galaxy S4 daha düşük bir kar marjına sahip olmasına rağmen, Galaxy S3 modeline göre faaliyet kar marjının aynı veya biraz daha yüksek olduğu belirtiliyor. 

Bilindiği gibi Galaxy S4'ün bileşen maliyeti Galaxy S3'ten bir miktar daha fazla. Ancak S4'ün bileşenlerinin yüzde 68'i Samsung tarafından üretilirken, S3 bileşenlerinin yüzde 64'ü Samsung tarafından üretilmekteydi. Bu bakımdan S4'ün Samsung üretim tesislerine aktardığı para daha fazla ve bu da faaliyet kar marjını olumlu etkiliyor. Tahminlere göre S3 bileşen maliyetinin yüzde 53'ü firmada kalırken, S4 bileşen maliyetinin yüzde 58'i firmada kalıyor.

Analizde ayrıca Galaxy S4 modelinin aylık 10 milyon üretim hedefini yakaladığı ve beklentileri geride bıraktığı da dile getiriliyor. Samsung'un bu yıl ki güçlü büyümesinin de bu sayede devam edeceği ifade ediliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3242 kez okundu.
36 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s3
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim