Anlık Bildirim

Analiz: Geçtiğimiz yıl 720.000'nin üzerinde Android Wear akıllı saat sevk edilirken, Apple Watch'ın 2015'de 26 milyon satması bekleniyor

Batarya süreleri hakkında birçok soru işareti bulunmasına rağmen teknoloji meraklıkları tarafından ilgiliyle karşılanan akıllı saatler, yapılan analizlerin de gösterdiği kadarıyla 2015 yılında ciddi satın rakamlarına ulaşacaklar.
Araştırma firması Canalys'in yayınladığı rapora göre 2014 yılında farklı firmalar tarafından geliştirilen 720,000'e yakın Android Wear işletim sistemli akıllı saatin dağıtımı yapıldı. LG, Motorola ve Samsung gibi gibi devler sayesinde çeşit olarak da sayıları artan akıllı saatler, 4,6 milyon seviyesine yaklaşan akıllı giyilebilir bant pazarından da önemli bir pasta almaya başlamış durumda. Akıllı saat pazarına Apple Watch ile büyük bir ivme getirmesi beklenen Apple'ın ise, J.P. Morgan analisti Rod Hall'ın tahminlerine göre 2015 yılı içerisinde 26 milyon satış rakamına ulaşması bekleniyor. Nisan ayında dağıtımına başlayacağı Tim Cook tarafından müjdelenen Apple Watch, tam anlamıyla çalışmak için iPhone 5 üzerine ihtiyaç duyduğu için 400 milyona yakın potansiyel müşterinin karşısına çıkacak ve satışların %95'e varan kısmı 349$'lık Apple Watch Sport modelinden elde edilecek.
Geçtiğimiz günlerde olası kopya çekme ihtimaline karşın eğitim kurumlarında yasaklanması gündeme gelen akıllı saatler, oluşturdukları büyük pazar ile herşeye rağmen büyük bir satış potansiyeli ortaya koyuyorlar. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2298 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, giyilebilir ürün ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim