Anlık Bildirim

Analist Simon Peters:"Bitcoin iki hafta içerisinde 20,000 dolar olabilir."

EToro analisti Simon Peters, geçtiğimiz günlerde Bitcoin hakkında yaptığı bir açıklamada söz konusu kripto para biriminin iki hafta içerisindeki ve yıl sonundaki fiyatı hakkında tahminde bulundu.

EToro analisti Simon Peters, geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir açıklamada Bitcoin hakkında konuştu. Peters, Bitcoin'in iki hafta içerisinde 20,000 dolar, yıl sonunda da 50,000 - 100,000 dolar arasında olabileceğini söyledi.

Peters, iki haftalık kısa vadeli öngörüsünün, Bitcoin'in mevcut parabolik yörüngesini koruduğu varsayımına dayandığını belirtti.


Ünlü analist, bu yükselişin geçmiş dalgalanmalardan farklı olduğuna inanıyor çünkü Peters'a göre son üç haftadır süregelen yükselme süreci, parasını Bitcoin'e "park eden" yatırımcıların ortak bir davranışından kaynaklanıyor.

Dalgalanmanın sürdürülebilir olup olmadığına ilişkin olarak, Peters şunları ekledi: “Piyasadaki satış pozisyonları için çok yakında bir düzeltme görebiliyoruz. Bitcoin yılın ilk yarısını son derece olumlu bir notla kapatacak gibi duruyor. Bitcoin bu yıl 50.000, hatta 100.000 dolar bandında olabilir.

Bitcoin’in, bugün itibariyle 12,000 doların üzerine çıktı ve grafiğindeki fiyat yükselişine devam etti. Bu yükseliş, altcoinlerin bir çoğunda "sat" emrinin verilmesine sebep oluyor.

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre Bitcoin'in şu an 226 milyar dolarlık market hacmi bulunuyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4201 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), para ve
4 etiket daha Ekonomi ticaret kripto Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim