Anlık Bildirim

AnTuTu, Haziran ayının en performanslı Android telefonlarını listeledi

Uzun zamandır her ayın en performanslı Android telefonlarını listeleyen AnTuTu, Haziran ayı için listesini güncelledi. Oyuncu odaklı telefonlar listenin tepesinde.
AnTuTu, Haziran ayı Android telefonlar listesi Tam Boyutta Gör
AnTuTu düzenli olarak her ayın en performanslı akıllı telefonlarını yayınlıyor. Android telefonlar için yapılan liste, Haziran ayı için güncellendi. Oyuncu odaklı telefonların listenin tepesini işgal ettiğini söyleyebiliriz. Gelin 2019’un ilk yaz ayı geride kalırken, en performanslı Android telefonları birlikte inceleyelim.

Nubia Red Magic 3 zirvede

Akıllı telefon pazarında son yılların popüler akımlarından biri oyuncu odaklı telefonlar. Neredeyse tüm firmalardan oyuncu telefonu gördük. Haziran ayı listesinin zirvesi de oyuncu odaklı bir telefon olan Nubia Red Magic 3’e ait. AnTuTu testinden ortalama 382,331 puan almayı başaran Nubia Red Magic 3, dahili fanla geliyor. Görünen o ki dahili fan görevini yerine getirerek Red Magic 3’e birinciliği getirdi. Bu noktada listedeki tüm telefonların Snadpragon 855 yonga setinden gücünü aldığını belirtelim. Yani soğutma gibi farklı konularda iddialı firmalar kendilerini öne çıkarmayı başarıyor.

İkincilik yine bir başka oyuncu odaklı telefon Black Shark 2'ye ait. 375,592 puan alan Black Shark 2, Xiaomi’nin oyuncu odaklı alt markası olarak raflarda bulunuyor. Üçüncülük ve dördüncülük ise yine Xiaomi modelleri olan Mi 9 Transparent Edition ile Mi 9’a ait.

AnTuTu, Haziran ayı Android telefonlar listesi

OnePlus 7 Pro içinde bulunduğumuz yılın en çok konuşulan bir başka Android telefonu. AnTuTu Haziran listesinde de 368,307 puan ile beşinciliği kendine yer edinmiş. Meizu’nun amiral gemisi 16S altıncı, OnePlus 7 yedinci sırada. Xiaomi, Redmi alt markasıyla sekizinci sırada yeniden karşımıza çıkıyor. Redmi K20 Pro 367,003 puan almayı başarmış. Listenin son ikilisi ise Samsung Galaxy S10+ ve Galaxy S10 modelleri.

Her AnTuTu haberimizde belirttiğimiz üzere bu skorlar ve listeleme, cihazdan alacağınız deneyimi yansıtmak açısından yeterli değil. Ancak performans noktasında, firmalara birbirleriyle yarışabilecekleri yeni bir alan yaratılıyor. Kullanıcılar da alacakları cihaz için ön izlenim sahibi olabiliyorlar. Son olarak Haziran ayı listesine Snapdragon 855 yonga setinin ve Çinli üreticilerin damgasını vurduğunu söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim