Anlık Bildirim

Amazon, Netflix ile savaş planını duyurdu: Yılda 30 film

Amazon stüdyolarının şefi Jennifer Salke, Netflix ile rekabet edebilmek için her yıl 30 yeni film yayınlamayı planladıklarını açıkladı. Konunun detayları haberimizde.
Çok yakında Apple'ın TV servisinin de hizmet vermeye başlamasının ardından, tüketicilerin önünde alternatif yayın hizmetlerinin olması gayet olumlu. Ancak durum şirketler açısından öyle değil. Zira rekabetin kızıştığı bu pazarda tutunmak da, tüm bunlara paralel olarak gittikçe zor bir hale geliyor. Ancak Amazon'un yeni bir stratejisi var.

Apple ve Disney de geliyor

Hollywood Reporter'ın yayınladığı habere göre, Amazon rakiplerinin yükselişine karşı yeni bir planlama yapmış durumda. Yapılan açıklamaya göre şirket yılda en az 30 yeni film piyasaya sürerek rekabette ön sıralarda olmayı düşünüyor. Amazon Stüdyoları şefi Jennifer Salke, Amazon'un TV hizmetinin diğerlerinden farklı olması gerektiğini ve bunun için çalıştıklarını ifade ediyor.
Sektöre yakın kaynaklar yılın ilerleyen aylarında Netflix ve Amazon arasındaki rekabetin daha sert bir şekle bürüneceğini belirtiyorlar. Bunun nedeni olarak da Apple'ın ve Disney'in kendi yayın hizmetlerini bu yıl başlatacak olmaları gösteriliyor. İki köklü şirketin de pazara girmesiyle beraber oluşacak rekabetin, tüketicilere nasıl yansıyacağını ise önümüzdeki süreçte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5790 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Disney ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim