Anlık Bildirim

Eylül ayında ülkemizde satışa başlayan Amazon Türkiye’nin giyim mağazası Amazon Moda açıldı. Amazon Moda isimli mağazada kadın, erkek, çocuk ve bebek için yüz binlerce giyim ürünü yer alıyor.

Amazon Fashion’ı Türkiye’ye taşıyan Amazon Moda’nın açılışına özel uygun fiyatlar ve seçili ürünlerde indirimlere ek yüzde 25 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İndirimler, 19 Kasım'a kadar devam edecek. Amazon Türkiye’den vereceğiniz 50 TL ve üzerindeki siparişlerden kargo ücreti alınmayacak.

Her bütçeye uygun Türk ve dünya markalarını, detaylı ürün açıklamaları ve beden tablolarının yanı sıra 30 gün içinde iade garantisiyle sunan Amazon Fashion, modayı kapınıza getiriyor. Moda severler artık Amazon Fashion bünyesinde yer alan DeFacto, Elle, Koton, KOM, Matraş ve Penti gibi Türk markalarının yanı sıra Brooks Brothers, Clarks, Dockers, Guess, Under Armour, Pierre Cardin ve Superdry gibi dünyaca ünlü markaların da yüz binlerce ürünü arasından alışveriş yapabiliyor. Amazon Fashion ayrıca Levi’s markasının kot pantolon koleksiyonunu ve PUMA’nın Cara Delevingne ve Selena Gomez özel koleksiyonlarını tüketicilerle buluşturuyor.

Mağazalardan listeleme ücreti alınmayacak

Amazon Fashion’ın açılması ile birlikte Türkiye’de moda alanında faaliyetlerini yürüten işletmeler, herhangi bir ürün listeleme ücreti olmadan ürünlerini kolaylıkla Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilere satabilecek. Amazon bu işletmelere; listeleme araçları, 7 gün 24 saat online satış desteği, açık ve şeffaf satış koşulları, rapor ve analizler gibi satış artırmaya destek olacak hizmetler sunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5187 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amazon, e-ticaret ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim