Anlık Bildirim

Amazon Echo akıllı duvar saati satışa sunuldu

Echo akıllı hoparlör ailesini genişleten Amazon bu kez farklı bir ürünle karşımızda. Amazon Echo Wall Clock akıllı duvar saati Echo hoparlörler ile kontrol edilebiliyor.

Alexa akıllı asistanı ile belirli bölgelerde satışta olmasına rağmen pazarda lider konumda olan Amazon, farklı ürünler geliştirmeye devam ediyor. Echo akıllı hoparlör serisine şimdi akıllı duvar saati eklendi.

Amazon Echo Wall Clock özellikleri ve fiyatı

Echo Wall Clock genel anlamda bir duvar saati ve kontrol edilebilen bir yapıya sahip. Yani benzer üçüncü taraf ürünler gibi Echo hoparlörleri kontrol edemiyorsunuz. Aksine Echo hoparlörler ile akıllı saati kontrol edebiliyorsunuz.

4 adet AA pille çalışan duvar saati Bluetooth üzerinden evinizdeki Echo hoparlörüne bağlanıyor. Sesli komutunuzu verdikten sonra akıllı hoparlör gerekli zaman ayarlarını yapıyor. Analog saati göstermenin yanında zamanlayıcı olarak da kullanabiliyorsunuz.

Saatin kadranında 60 adet LED bulunuyor ve bunlar dakikayı gösteriyor. Yine sesli komut vererek örneğin 35 dakikalık bir zamanlayıcı başlatabiliyorsunuz. Her dakika geçtiğinde bir LED yanıyor ve böylece sayımı takip edebiliyorsunuz.

Birbirine karışmayacak şekilde birden fazla zamanlayıcı da kurabildiğiniz Amazon Echo Wall Clock modeli 30$ fiyat etiketine sahip. Amazon üzerinde ön siparişler başlamış durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim