Anlık Bildirim

Alienware ve Hilton işbirliğiyle, dünyanın ilk "oyuncu bilgisayarlı" otel odası

İki dev şirket Dell ve Hilton işbirliği yaparak dünyanın ilk oyuncu bilgisayarına sahip otel odasını tasarladılar. İçerisinde son teknoloji bilgisayarlar bulunan odanın detayları haberimizde.
Tatile çıkmak genellikle kafa dinlemek ve rahatlamak amacıyla yapılan bir aktivite olsa da, bu sadece sıradan insanların bir tercihi olabilir. Panama'daki Hilton otelinde tasarlanan oda ise, tatilde bile teknolojiden uzak kalmak istemeyen oyunseverlere hitap ediyor. Lafı fazla uzatmadan, son teknoloji ile donatılmış bu odanın detaylarına geçelim.

Teknoloji üssü niteliğindeki bu odanın gecelik konaklama ücreti 349 dolar

Panama'daki Hilton otelinin 245 numaralı oldası, tam anlamıyla son teknoloji ile donatılmış bir oyun üssü niteliği taşıyor. Hilton ve Dell işbirliği ile tasarlanan bu odada, Dell bünyesindeki Alienware şirketinin ürettiği oyuncu bilgisayarları mevcut. Ürettiği yüksek perfomanslı bilgisayarlarla tanınan Alienware'ın bir masaüstü bilgisayarı ve laptopu oyunseverler için rüya niteliği taşıyan bu odada misafirlerini bekliyor.
Hilton Panama otelinin oyuncu odasında, Intel Core i7-8700 işlemci, 32GB DDR4 RAM, Nvidia GeForce GTX 1080 Ti ekran kartı ve Windows 10 Pro işletim sistemli bir masaüstü oyuncu bilgisayarı yer alırken, Intel Core i7-7700HQ Quad Core işlemci, 32GB DDR4 RAM, Nvidia GeForce GTX 1070 ekran kartı ve Windows Pro işletim sistemli bir de oyuncu laptopu yer alıyor.
Oyun deneyiminin en üst seviyede hissedilmesi için döşenen odada, 5+1 ses sistemi ve sanal gerçeklik cihazı Oculus Rift ile eşleştirilmiş 65 inçlik 4K OLED TV mevcutken, konfor içinde NASA'nın Outlast teknolojisi ile ısıyı emmek ve depolamak için faz değişim malzemeleri kullanan bir oyun simülatörü koltuğu yer alıyor. Alienware temalarıyla detaylandırılmış bu oyuncu odasında 1 gecelik konaklama bedeli ise 349 dolar olarak belirlenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim