Anlık Bildirim

Alexa'nın ürpertici kahkahaları Amazon'u sıkıntıya soktu

Amazon'un dijital asistanı Alexa ile çalışan cihazlardan gelen ürpertici gülme sesi kullanıcılara rahatsızlık vermeye başladı. Sorunu doğrulayan şirket sebepsiz kahkahanın nedenini araştırıyor.
Alexa özellikli cihaz sahipleri son günlerde garip bir olay yaşıyor. Dijital asistanın sebepsiz yere gülerek insanlara rahatsızlık vermesi sosyal medyada iyiden iyiye konuşulmaya başlandı. Sorunu onaylayan Amazon ise neden kaynaklandığını araştırıyor.
Evlerinde Alexa destekli cihaz kullanan çoğu kişi dijital asistandan ürpertici kahkahalar duyduklarını bildiriyorlar. Yani Alexa herhangi bir sesli bir komutla uyandırılmadan kendi başına gülmeye başlamış durumda. Sesin tam olarak nereden geldiğini çözemeyen bazı kullanıcıları korkutan bu enteresan olay özellikle de yalnızken insanları tedirgin ediyor.

Amazon kahkahanın sırrını çözmeye çalışıyor

Şimdilik bu sorunun nedenini açıklığa kavuşturacak herhangi bir açıklama yok ancak Amazon'un konuyla ilgili araştırma yapması çok kısa süre içerisinde aydınlatılacağımızı gösteriyor. Şirket "ürpertici kahkaha" sesini doğrulayarak "Bundan haberdarız ve düzeltmeye çalışıyoruz" dedi. Aşağıda gömülü tweet aracılığıyla bu gülme sesini dinlemeniz mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5055 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cihaz, sorun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim