Anlık Bildirim

Akıllı telefon sevmeyenlere Nokia 210

Akıllı telefonu yanına kullanışlı bir cep telefonu arayanlar veya akıllı telefondan hoşlanmayanlar için Nokia 2120 duyuruldu. Nokia 210 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Nokia markasının halen çok tutulduğu standart işletim sistemli telefon segmentine yatırımlar da devam ediyor. Firma MWC 2019 fuarında akıllı telefon sevmeyen veya basit bir ikinci telefon isteyenlere yönelik olarak Nokia 210 modelini duyurdu.

Nokia 210 özellikleri ve fiyatı

Yekpare gövde ve tuşlu bir yapıya sahip olan Nokia 210 dayanıklı polikarbonat alaşımdan imal edilmiş. T9 desteği ile klavyede hızlı yazmak mümkün. 2.4 inçlik bir ekran barındıran telefon sadece 2G ağları yani GPRS ve EDGE ile uyumlu.

16MB dahili hafızası olan telefon flaş destekli VGA kamera ile fotoğraflar çekebiliyor. FM radyo yanında Opera Mini, Facebook, Twitter gibi temel uygulamalar mevcut. Oyunlar ise Gameloft imzalı.

1020mAh kapasiteli batarya ile 2 haftaya kadar kullanım süresi sunan Nokia 210 modeli 30 Avro fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Ülkemizde fiyatın epey yükseleceğini söylemek yanlış olmaz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13825 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MWC2019, nokia 210 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim