Anlık Bildirim

Afrin Operasyonu ile ilgili gelişmeleri askeri operasyon haritasından anlık takip edin

Liveuamap isimli uygulamayı kullanarak Afrin Operasyonu ile ilgili tüm gelişmelerden anına haberdar olabilirsiniz. Çatışma bölgelerindeki durumu gerçek zamanlı olarak takip etmeniz de mümkün.
Dünya genelindeki savaş ve iç savaşların anlık takibinin yapılmasını sağlayan medya platformu Liveuamap, askeri operasyon haritalarıyla çatışma bölgelerindeki durumun internet üzerinden canlı olarak takip edilmesini sağlıyor. Servisi kullanarak operasyon bölgelerine ait harita, mesaj, resim ve video gibi verilere anında ulaşabiliyorsunuz.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki terör örgütü mevzilerini vurmaya başlamasıyla ülke olarak oldukça kritik bir döneme girmiş bulunmaktayız. TSK, Afrin'e yönelik operasyon hazırlığını sürdürürken bölgedeki durumu anlık olarak takip etmek isteyenler Liveuamap isimli uygulamayı telefonlarına kurarak son durumu gerçek zamanlı olarak izleme şansına sahipler.

Çatışma bölgelerinden anında haber alın

Akıllı telefonunuza indireceğiniz Liveuamap uygulaması Türkiye, Ukrayna, Avrupa, Orta Doğu, ABD, İsrail, IŞİD, Kuzey Amerika, Hindistan, Çin ve Rusya ile ilgili son dakika haberleri veriyor. Yani uygulamayı kullanarak bu bölgelerdeki Mülteci Krizi, Orta Doğu savaşları, Ukrayna'daki savaş, Kırım, Putin, IŞİD, Suriye iç savaşı, Astana görüşmeleri, Fırat Kalkanı ve Afrin Operasyonu gibi önem taşıyan kritik olayları yakından takip edebiliyorsunuz.
Telefonunuza kuracağınız Liveuamap uygulamasında yer alan askeri operasyon haritasıyla birlikte kritik bölgelerdeki durumu görüntüleyebileceğiniz gibi anlık haber, resim ve videolara da erişebileceksiniz. Uygulamanın Türkçe dil seçeneğine sahip olduğunu belirtelim. Cihazınıza yükledikten sonra Bölgeler menüsünden "Suriye"yi seçerseniz Afrin operasyonunun tüm detaylarını anlık olarak görüntüleyebilir, TSK tarafından PYD-YPG'nin oluşturmaya çalıştığı terör koridorunun batı ucu olan Afrin'e düzenlenecek harekatı anlık olarak takibe alabilirsiniz.
Liveuamap uygulamasını indirin: Android | iOS 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15559 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, savunma sanayii ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim