Anlık Bildirim

Adata’dan sunuculara 11TB SSD desteği

Kurumsal tarafta SSD ürünlerinde kapasite ve veri transfer hızları gittikçe artıyor. Adata SR2000 PCIe SSD serisi 6GB/s seviyesine varan veri aktarım hızları sunuyor.

Bulut bilişim teknolojilerinin giderek yaygınlaşması hızlı depolama belleklerine olan ihtiyacı arttırıyor. Üreticiler de en hızlı çözümlerini kurumsal tarafa yönelik olarak hazırlıyor.

Adata SR2000 PCIe SSD özellikleri

Adata sunucu ve veri merkezlerine yönelik olarak SR2000 PCIe SSD serisini duyurdu. HHHL formatında kart olarak tasarlanan yeni seride hızları değişen iki farklı model yer alıyor. Seride eTLC olarak adlandırılan ve daha uzun ömürlü üç hücreli modüller kullanılıyor.

SR2000SP modeli PCI Express 3.0 (x4) arayüzünü kullanıyor ve yazma-okuma hızı olarak 3.5 GB/s seviyesine ulaşıyor. 4K rastgele okumada 830 bin IOPS ve yazmada da 140 bin IOPS performansına ulaşılıyor. Model bekleme durumunda 7W ve tam güçte 21W enerji harcıyor. Model 2 TB, 3.6 TB, 4 TB, 8 TB ve 11 TB kapasitelere sahip olacak.

SR2000 CP ise PCI-Express 3.0 (x8) arayüzünü kullanıyor. Bu sayede okuma hızlarında 6GB/s, yazma hızlarında da 3.8GB/s seviyesine erişiyor. 4K okuma performansı 150 bin, yazma performansı da 1 milyon IOPS olarak belirlenmiş. Bekleme modunda 8W enerji harcayan model tam güçte de 21W enerji harcıyor. Yine aynı kapasite seçenekleri mevcut. Yeni serinin satışınıa önümüzdeki haftalarda başlanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim