Anlık Bildirim

Adata, oyunculara yönelik XPG INFAREX fare ve klavye setini satışa sundu

Adata’nın oyuncu donanımları markası XPG'nin yeni INFAREX serisi fare ve klavye seti ülkemizde satışa sunuldu. Yeni seri RGB aydınlatması ile dikkat çekiyor.

Bellek ve depolama sektörünün önemli isimlerinden olan Adata, oyuncu pazarında XPG markası ile dikkat çekici ürünler geliştiriyor. Bunlardan INFAREX serisi fare ve klavye seti ülkemizde satışa sunuldu.

XPG INFAREX K20 oyuncu klavyesi

XPG INFAREX K20 mekanik oyuncu klavyesi siyah bir çerçeveye sahip ve 50gr hareket kuvveti olan mavi anahtarlar barındırıyor. Arkadan aydınlatmalı tuşlar 11 farklı aydınlatma efektiyle işlevselliği ve şık bir görünüşü bir arada isteyen oyuncular için ideal.

Üzerindeki “Mode” tuşu ve bunun her iki yanındaki ayar tuşlarıyla aydınlatma efektini ve efekt hızını kolaylıkla değiştirme imkânı sunan klavye, böylelikle oyuncuları klavyenin görünüşünü değiştirmek için ilave programlar veya uygulamalar kullanma zorunluluğundan kurtarıyor.

50 milyon tuş basımı ömre sahip dayanıklı tuşlar yanında anti-ghosting özelliği sayesinde tuşlara aynı anda basılsa bile her bir tuştan gelen sinyali iletmeyi başarıyor. XPG INFAREX K20 oyuncu klavyesinin satış fiyatı 299TL.

INFAREX M10 oyuncu faresi

INFAREX M10 oyuncu faresi ise RGB aydınlatması ve 3200 DPI hassasiyete sahip. Fare üzerindeki DPI tuşuyla hassasiyet ayarlanabiliyor. INFAREX R10 mouse pad de RGB aydınlatmaya ve çizilmeye dirençli PVC kaplamaya sahip. M10 ve R10 setinin satış fiyatı ise 219 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim