Anlık Bildirim

Action Launcher 40.0 güncellemesi ile arama ekranına reklamlar eklendi

Android ekosistemindeki ana ekran başlatıcılarından biri olan Action Launcher, yeni versiyonunda gelir stratejisini değiştiriyor. Firma yeni eklenen arama özelliğinde reklamlar gösterecek.
Yaza yakın tam versiyon güncellemesini alan Action Launcher, bu sürümde üreticilerine nasıl para kazandırdığını kökünden değiştirdi. Versiyon 40 dâhilinde sistem geneli arama çubuğu kazanan uygulama, bunun içerisinde uygulamalar, kişiler, ayarlar ya da webden içerikler gösteriyor. Burada telefonunuzda olmayan bir şey araştırdığınızda ise reklamlar gösterilecek. Bu reklamları görmek istemeyenler ise artık hem 7 dolarlık Plus ödemesini yapmış olmalı, hem de yılda bir kez yapılan 5 dolarlık destekçi paketini almış olmalı. 
Geliştirici Chris Lacy, konuyla ilgili olarak fikirlerini gizlemeden açıkladı. Geliri düşen firma, düzenli bir gelir kaynağına ihtiyaç duyuyor. Action Launcher gibi çok kullanılan bir hizmet, bu reklamlar ile düzenli ve ufak bir destekleyici gelir kaynağına sahip olacak.
v40 güncellemesi ile gelen arama özelliğini kullanıp kullanmamak size kalmış fakat yeni görünüm ve farklı arama motorlarını yerel destekleme güzel eklentilerden sadece birkaçı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim