Anlık Bildirim

AT&T'nin sahte 5G'si diğer firmaların 4G'sinden daha yavaş

AT&T, geçtiğimiz aylarda 4G LTE yerine 5G E logosu kullanmaya başlamıştı. Firma tarafından daha gelişmiş olduğu bahsedilen 5G E’nin, diğer firmaların 4G’sinden daha yavaş olduğu ortaya çıktı.
AT&T'nin 5G E'si diğer firmaların 4G'sinden yavaş Tam Boyutta Gör
ABD’li operatör AT&T, geçtiğimiz senenin sonunda akıllı telefonlardaki 4G logosunu 5G E ile değiştirerek büyük bir tartışma başlattı. Firma her ne kadar 5G E için özel teknolojiler kullandığını söylese de gelen son raporlara göre diğer firmaların 4G’sinden bile geri kalabiliyor.

5G E = LTE-Advanced

AT&T’nin 5G E ile eklediğini söylediği teknolojiler aslında LTE-Advanced tanımına giriyor. Haliyle çoğu firma 5G E olarak isimlendirmese de zaten benzeri hızlara sahip. Bu durumun gerçek hayata nasıl yansıdığını merak eden OpenSignal, AT&T’nin 5G E’sini diğer firmaların 4G hızlarıyla karşılaştırdı. Sonuçların ise oldukça yakın olduğunu söyleyebiliriz. Hatta 5G E bir miktar daha yavaş.

AT&T'nin 5G E'si diğer firmaların 4G'sinden yavaş Tam Boyutta Gör

ABD’li diğer operatörler uzun zamandır AT&T’nin 5G E adımına karşılar. Kullanıcıların kafasını karıştırmaktan başka işe yaramadığı belirtiliyor. Hatta farklı operatörler bu durumla uzun süre dalga geçtiler. Örneğin T-Mobile firmasının 9G’ye geçtiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Kısacası AT&T, sahte 5G teknolojisini eline yüzüne bulaştırdı. Kullanıcılar tarafından da firmanın bu hareketi oldukça olumsuz karşılanıyor. Hatta bir başka operatör olan Sprint, müşterilerine durumu açıklamak için New York Times gazetesinde sahte 5G hakkında tam sayfa yazı paylaşmıştı. Bu son indirme hızı raporundan sonra AT&T geri adım atacak mı hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6295 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ABD, 5g ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim