Anlık Bildirim
Sıradaki Video

ASUS Rog Strix B450F Gaming Anakart Kutu Açılımı

Bugün sizlere Computex 2018 de tanıtılan ve B450 Çipsetli anakartların ilki diyebileceğimiz Asus'un Rog Strix B450F Gaming model anakartının kutu açılımını yapacağız.

ASUS her zaman olduğu gibi bizi şık kutuları ile büyülemeye devam ediyor.
Kutunun ön tarafında 2. nesil Ryzen işlemciler ile uyumlu olduğu, B450 çipset yapısı, Crossfire ve Asus Aura sync gibi ibrelere yer verilmiş. 
 
Hemen arka kısmını çevirdiğimizde ise detaylı özellikler görsel üzerinde bizi karşılıyor.
Anakartın arka çıkışlarından çoklu ekran kartı desteğine, bellek desteğinden dahili portlarına kadar çoğu bilgi yazılı olarak sunulmuş.
Tabiki MDA kapsında olduğu için çok detaya girmeden kutumuzu bi açalım.
Hemen antistatik poşet içerisinden çıkan anakartın arka io paneli gözümüze çarpıyor. IO paneli tamamiyle kapalı bir yapıda ve üzerinde RGB aydınlatmalı Asus gözü yer alıyor.
Anakarta baktığımızda  bordun üzerinde bolca grafiti tarzı yazılar bulunuyor ve merak edip bordun arkasını çevirdiğimizde aynı görüntü ile karşılaşıyoruz.
Şahsen tasarımsal olarak bu yazılar anakarta .ok ciddi bir şıklık katmış :)
AM4 soket yapısında olan anakartta 4 adet ram slotu ile hemen altta 3 adet pci-express x16 slotlarını görüyoruz. Ve Asus'un Supreme Fx adını verdiği ses çipide gözümüzden kaçmıyor elbette.
Lafı çok uzatmadan kutu içeriğine devam edelim.
Kutu içerisinde toplamda 4 adet sata 6gb/s destekli kablolar çıkıyor ve 1 adette  RGB uzatma kablosu bulundurulmuş. Tüm Strix anakartların kutu içeriğinde olduğu gibi.
M.2 ssd montajı için 2 adet vida seti ile kablo toplama klipsleride var.
1 adet sürücü diski, bol bol ''Asus'' ve ''Republic Of Gamers'' yazılı stickerlar, Oyunda olup olmadığımızı belirten kapı uyarı askısı ve kullanım montaj kitapçığıda eklenmiş.
Son olarak 1 adet yedek çipset stickerı daha mecvut. Bu sticker çipsetimizin bulunduğu alana yapıştırılıyor ve çipset soğutucusunda bulunan Rgb ışıklar sayesinde hoş bir görüntü oluşturuluyor. 
Kutu içeriği Asus'un Strix serilerinde olduğu ve sizlerinde göründüğü gibiydi. Şahsen çok şık  ve sağlam anakartlar gelecek gibi görünüyor ve bizlerde 4 gözle bekliyor olacağız.
Asus'un Rog Strix B450F  Gaming model anakartının hem kısa bir ön incelemesini hemde kutu açılını yaptık sizlere. İnceleme videosunu ise muhakkak 4 gözle bekleyin. Şimdiden görüşmek dileğiyle :)
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim