Anlık Bildirim

ASELSAN "Back to Turkey" projesine başvurular için web sitesi yayınladı

ASELSAN, nitelikli iş gücünü Türkiye'ye çekmeyi hedeflediği ""Back to Turkey" projesinin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için backtoturkey.aselsan.com.tr web sitesini yayınladı.
Türk askeri elektronik sanayii devi ASELSAN, uzun zamandır farklı coğrafyalarda yaşayan nitelikli iş gücünün ülkemize geri dönerek, çalışmalarına burada devam etmeleri için çaba sarf ediyor.
Şirket, ASELSAN'dan yurt dışına giden ya da şirketin ve Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunabilecek faaliyetler yürüten kişilerin ülkeye geri dönüşü amacıyla geçen yılın ikinci yarısında "Back to Turkey" projesini hayata geçirmişti.
Bu kapsamda, Kurumsal Yönetim Genel Müdür Yardımcılığı öncülüğünde hedef kitlenin yoğunlaştığı Hollanda, Almanya gibi ülkelerde çeşitli çalışmalar yapılmıştı ve orada yaşayan Türklerle bir araya gelinmişti. Bunun yanında İngiltere, Özbekistan ve Güney Afrika'da savunma sanayisinde kariyer yapmak ve kendini geliştirmek isteyen yeteneklerle buluşulmuştu.
Bu çalışmaların sonunda da geri dönüş kararı veren yaklaşık 25 kişi ASELSAN bünyesine çalışmalarına başladı.
Şirket, şimdi ise projenin çok daha geniş kitlelere ulaşabilmesi adına yurt dışındaki adayların online olarak başvuru yapabilecekleri backtoturkey.aselsan.com.tr web sitesini yayınladı. 
ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Hakan Karataş, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili şu sözleri dile getirdi,
"Tüm dünyaya ulaşmak, yetenekleri ASELSAN ve Türkiye'ye kazandırmak istiyoruz. Belki her ülkeye gitmemiz mümkün olamayacak ama herkesin bize ulaşabileceği ve kendileriyle yakından ilgilenilecek bir organizasyonu hayata geçirdik. Bu amaçla dünyanın her yerinden bize 'backtoturkey.aselsan.com.tr' adresinden ulaşılabilecek. Başvuruları değerlendirecek ekibimiz, kendileriyle temas kurarak süreci birlikte yürütecek. Yurt dışı ziyaretlerde kurulan ve kurulacak bağlarla da hem projeyi hem de geri dönüş süreçlerini destekleyeceğiz."
İnternet sitesinin projeyi daha geniş kitlelere ulaştıracağını dile getiren Karataş, web sayfasının çok yakın zamanda birçok farklı özellik eklenerek geliştirileceğini, projedeki gelişmeleri buradan paylaşacaklarını bildirdi.
Karataş, tüm ASELSAN ailesinin de yurt dışında bağlantıda olduğu yeteneklerin aileye kazandırılması konusunda kendilerine destek vereceklerini kaydetti. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9146 kez okundu.
38 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aselsan, web sitesi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim