Anlık Bildirim

AOC maliyet odaklı yeni oyuncu monitörünü duyurdu

Ürünlerin genelde üst seviyede seyrettiği oyuncu monitörü pazarında AOC maliyet odaklı bir çözümle sahneye çıktı. AOC G2868PQU modeli fiyatına göre tatmin edici özellikler sunuyor.

Oyuncu monitörü sınıfının yükselen bir ilgiye sahip olması üreticileri yeni çözümlere yönlendiriyor. AOC daha çok üst seviye seçeneklerin olduğu sınıfta maliyet odaklı bir çözümle piyasaya çıktı.

AOC G2868PQU özellikleri ve fiyatı

G2868PQU model numaralı oyuncu monitörü 28 inçlik TN panelinde 4K çözünürlük sunuyor. AdobeRGB renk gamının yüzde 82’sini ve sRGB renk gamının yüzde 102’sini kapsayan monitör böylece keskin görüntüler elde ediyor.

Şık bir görünüme sahip olan AOC G2868PQU modeli AMD FreeSync desteği sayesinde yırtılmaların önüne geçiyor ve 60Hz tazeleme hızına kadar çıkabiliyor. Oyun tarafında ise bazı özelliklerle desteklenmiş.

Örneğin sahnedeki içeriğe göre renk doygunluğunu ayarlama, oyun türüne göre ekranı ayarlama, karanlık noktaları daha iyi aydınlatabilme, FPS oyunlarda ekrana nişangah yerleştirme bunlar arasında. Ayrıca 300 nit parlaklık seviyesi belirli bir dış ortam aydınlığına kadar temiz bir görüntü sunabiliyor.

Kaidesi sayesinde 130 milimetreye kadar ayarlanabilen AOC G2868PQU modeli Avrupa’da 299 Avro fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8118 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aoc, aoc g2868pqu ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim