Anlık Bildirim

AMD yeni sürücü güncellemesiyle daha fazla karta Radeon Image Sharpening sundu

RX 5700 serisi ekran kartlarıyla duyurulan Radeon Image Sharpening desteği genişletiliyor. Yeni sürücü ayrıca kayda değer performans artışını da beraberinde getiriyor.
RDNA mimarili yeni nesil modellerin tanıtımında dikkat çeken özelliklerden birisi de Radeon Image Sharpening’ti. Firma yeni özelliği sürücü güncelleştirmesi aracılığıyla daha fazla ekran kartına açtı.

Polaris'e de Radeon Image Sharpening geldi 

Başlangıçta RX 5700 serisi ekran kartlarına DX9, DX12 ve Vulkan API’lerini kullanan oyunlarda Windows 10 işletim sistemi üzerinde sunulan destek son sürücü güncelleştirmesiyle Polaris modellerine de geldi. RX 470, RX 480, RX 570, RX 580 ve RX 590’la sınırlı tutulan iyileştirme RDNA mimarili kartların aksine yalnızca DX12 ve Vulkan kullanan yapımlarda geçerli.
Diğer taraftan RX 5700 modellerine sahip kullanıcılar Borderlands 3’te %16’ya varan performans artışını deneyimleyebilecek. Düzeltilen hatalar başlığında ise ReLive ile kaydedilen ekran kayıtlarındaki ses problemini, 75 Hz monitörlerde yaşanan v-sync sorununu, Enhanced Sync’le uyumsuzluk yaşayan oyunlara dair düzeltmenin yer aldığını görmekteyiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5969 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd polaris ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim