Anlık Bildirim

AMD’nin 50. yılına özel Radeon VII ve Ryzen 2700X’i doğrulandı

Teknoloji devi AMD 50. yaşına girmeye hazırlanıyor. Bu yıl dönümüne özel işlemci ve ekran kartı hazırlayan firmanın modelleri doğrulandı. Çıkış tarihi ve diğerleri haberimizde.
AMD 1969 yılında çıktığı yolda bugün 50 yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde firmanın yarım asrı devirmesine özel olarak özel tasarım çözümler sunacağına yer vermiştik. Ortaya çıkan son görsel hazırlıkları doğruladı.

Görünüşe göre firma Ryzen 2700X’in yanısıra Radeon VII de hazırlıyor. AMD genel olarak kırmızı renkle özdeşmiştir. Bu nedenden olsa gerek tamamen kırmızı rengin hakim olduğu model tasarlanmışa benziyor. Her iki donanım için de teknik özellikler netleşmiş değil.
Öte yandan AMD'nin iş ortakları da 50. yıla özel modelleri tasarlamakla meşgul. Örneğin Sapphire tamamen sarı rengin hakim olduğu bir  RX 590 hazırlıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Gigabyte X470 yongasetli yeni anakartını duyurmuştu.
AMD’nin 50. yılına özel Radeon VII ve Ryzen 2700X’i doğrulandı
 

Fiyat ve çıkış tarihi 

 
AMD’nin 50. yılına özel Radeon VII ve Ryzen 2700X’i doğrulandı
Buna karşın daha yüksek saat hızları bekleyebiliriz. İlginçtir normal Ryzen 7 2700X 380 dolar civarından satılırken geçtiğimiz günlerde hata sonucu siparişe açılan 50. yıl modeli 340$’dan listelenmişti. Son olarak sınırlı sayıda üretilmesi beklenen ikilinin 29 Nisan’da tanıtılması planlanıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim