Anlık Bildirim

AMD Ryzen 2 işlemcilerde sevindiren fiyatlar

Önümüzdeki hafta itibariyle piyasaya sürülmesi beklenen yeni Ryzen 2 işlemcilerin fiyatları sızdırıldı. İlk neslin çıkışından daha düşük fiyatlar kullanıcıları sevindirecek.

Ryzen işlemci ailesi ile pazarda yeniden varım diyen AMD, bu yıl iyileştirilmiş Ryzen 2 ailesini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Tanıtıma günler kala fiyat konusunda sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

Ryzen 2 fiyatı

Amazon sayfalarında kısa süreliğine görülen Ryzen 2 listeleri ilk nesle göre biraz daha uygun fiyatlı ürünlerin bizi beklediğini gösteriyor. Performansın bir tık daha yukarı çekilmesine rağmen fiyatların aşağı atılması oldukça sevindirici.

Ortaya çıkan bilgilere göre AMD Ryzen 7 2700X işlemcisi 329$, Ryzen 7 2700 işlemcisi 299$, Ryzen 5 2600X işlemcisi 229$, Ryzen 5 2600 işlemcisi ise 199$ şeklinde fiyat etiketlerine sahip.

Aslında ilk iddialarda yüksek fiyatlar konuşuluyordu ancak Amazon’un hatası sonrasında bunun doğru olmadığı anlaşıldı. Hatta ilk neslin çıkış fiyatlarına göre de 70$’a varan düşüşler söz konusu.

Intel’in Coffee Lake işlemcilerinden biraz daha iyi fiyatta konumlandırıldığı görülen Ryzen 2 serisi yanında Threadripper 2 işlemcilerinin de fiyatları merakla bekleniyor. Eğer bu tarafta da bir indirim söz konusu olursa AMD çok daha başarılı olacaktır.

AMD Ryzen 7 2700X ve Ryzen 7 2700 işlemcisi LED aydınlatmalı soğutuculara sahip. Diğer işlemciler ise kutudan Wraith soğutucusu ile çıkacak. Tanıtımın 18 Nisan tarihinde yapılması planlanıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12798 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, amd ryzen 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim