Anlık Bildirim

ADATA akıllı televizyonlara yönelik yeni depolama ürününü duyurdu

ADATA son dönemde içerik kaydı nedeniyle depolama alanına ihtiyaç duyan akıllı televizyon ve çevre birimleri için 8TB’a kadar kapasite sunan yeni taşınabilir HDD ürününü duyurdu.

Bugün oturma odasındaki televizyonlarda da depolama kapasitesi ihtiyacı ortaya çıkmaya başladı. Gerek akıllı televizyonlar gerek uydular gerekse de internet tabanlı set üstü TV kutularında içerikler kayıt edilebiliyor.

ADATA HM800 özellikleri

Kullanıcılar televizyondan uzak kaldıkları saatlerde kayıt uygulamasını ayarlayarak programlarını kaçırmamış oluyorlar. Kayıt uzun süreler devam ettiğinde ise depolama ihtiyacı da artmaya başlıyor.

7200RPM sınıfındaki ADATA HM800 harici depolama ünitesi USB 3.1 üzerinde TurboHDD adında bir aktarım teknolojisi kullanıyor. Kaynakları analiz eden sistem en verimli veri aktarımını ayarlıyor. Böylece USB 2.0 standardından daha hızlı bir aktarım elde ediliyor ve 250MB/s seviyelerine çıkabiliyor.

4TB, 6TB ve 8TB kapasitelere sahip olan ADATA HM800 depolama ünitesi televizyon odaklı lanse edilse de PC ve konsollar için de tek tuşla yedekleme yapabiliyor veya oyunları saklayabiliyor. AES 256-bit şifreleme ile verileri saklayan ADATA HM800 harici depolama ünitesi yakın zamanda piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim