Anlık Bildirim

ABD'li perakende mağaza zinciri Walmart tablet üretecek

ABD'nin en büyük perakende mağaza zincirlerinden biri olan Walmart'ın elektronik pazarına olan ilgisi bitmiyor. Şirket şimdi de bütçe dostu bir tablet modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Walmart bir süredir elektronik cihaz pazarında kendisi için bir yer bulmaya çalışıyor ancak çok da başarılı sonuçlar aldığını söylemek mümkün değil. Zira dev şirket daha önce piyasaya sürdüğü, oyuncu masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarının zayıf donanımları ve tartışmalı fiyatları nedeniyle ağır eleştiriler almıştı.

Tablet pazarı düşüşte

Dev şirketin dersini biraz da olsa almış olduğu görülüyor. Bloomberg'in haberine göre Walmart pahalı fiyat etiketleriyle orta ve üst sınıf cihazlar üretmek yerine, bütçe dostu bir çocuk tableti üzerinde çalışıyor. Henüz detaylarının açıklanmadığını bu tablet modelinin piyasaya ne zaman sürüleceği ise şimdilik belirsiz.
Bloomberg'in raporunda tablet endüstrisinin bir süredir düşüş gösterdiği ve yakın bir sürede de bunun değişmeyeceği belirtiliyor. Bununla birlikte Walmart'ın bu nispeten ucuz tabletinin, pazarın ihtiyaç duyduğu yenidem canlanmaya katkıda bulunup bulunmayacağını ise şimdiden kestirmek zor. Konuyla ilgili son bilgi ise, Walmart'ın tabletinin Android Pie işletim sistemi ile geleceği yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim