Anlık Bildirim

90'ların popüler bilim kurgu filmi 'Face/Off' yeniden çekiliyor

Paramount Pictures, Face/Off reboot filmi için hazırlıklara resmen başladı. Yepyeni bir kadroyla hazırlanacak olan filmin önümüzdeki yıllarda vizyona girmesi bekleniyor.
90'lı yılların en başarılı aksiyon yapımlarından olan Face/Off (Yüz Yüze), yepyeni bir kadroyla yeniden çekiliyor. The Hollywood Reporter tarafından bugün yapılan habere göre yapımcı şirket Paramount Pictures, reboot filminin hazılıklıklarına resmen başlamış durumda.

Yeni Face/Off filminin senaryosunu 22 Jump Street'ten tanıdığımız Oren Uziel hazırlayacak. Yapımcı koltuğunda ise Neal Moritz (Fast and Furious) oturuyor. Ayrıca orijinal filmin yapımcılığını üstlenen David Permut da yeni film için geri dönecek. Face/Off rebootunun oyuncu kadrosu veya yönetmeni hakkında ise şu an için herhangi bir bilgimiz yok.

1997 yılında vizyona orijinal Face/Off filmi, dönemin iki önemli aktörünü (Nicolas Cage ve John Travolta) bir araya getirmesiyle dikkat çekmişti. Yaklaşık 80 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanan film dünya genelinde 245 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Face/Off günümüzde dahi aksiyon sinemasının en popüler yapımları arasında yer alıyor.

Yeni Face/Off filminin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8228 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim