Anlık Bildirim

7 kişilik Dacia Jogger'ın yurt dışı fiyatları belli oldu

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Dacia Jogger'ın yurt dışı fiyatları belli oldu. Jogger, markanın iddia ettiği gibi Avrupa'nın en uygun fiyatlı 7 kişilik otomobili oldu. İşte detaylar:

7 kişilik Dacia Jogger'ın yurt dışı fiyatları belli oldu Tam Boyutta Gör

Dacia'nın "en erişilebilir C segment aile aracı" olarak nitelendirdiği Jogger'ın yurt dışı fiyatı belli oldu. Avrupa'da siparişe açılan yeni Dacia Jogger'ın Fransa'daki fiyatları 5 koltuklu olarak 14,990 euro'dan, 7 koltuklu olarak da 15,750 euro'dan başlıyor.

2022 Dacia Jogger; Essential, Comfort, Extreme Limited Edition ve Extreme+ Limited Edition olmak üzere dört farklı donanım seviyesiyle tercih edilebiliyor. Tüm versiyonlarda 5 koltuk standart, üçüncü sıra koltuklar ise opsiyon olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra, giriş seviyesinde 6 hava yastığı, otomatik yanan farlar, sis farları, elektrikli ön camlar, otonom acil durum freni ve sürücünün akıllı telefonunu multimedya olarak kullanmasını sağlayan Media Control sistemi bulunuyor.

Jogger'ın Comfort donanım seviyesinde fiyat 16,700 euro'ya yükseliyor. Bu donanım seviyesinde manuel klima, modüler tavan rayları, 16 inç Flex çelik jantlar, elektrikli yan aynalar, otomatik silecekler, arka park sensörleri, 8 inç multimedya ekranı, iki USB girişi, elektrikli arka camlar ve çeşitli tasarımsal dokunuşlar devreye giriyor.

7 kişilik Dacia Jogger'ın yurt dışı fiyatları belli oldu Tam Boyutta Gör

2022 Dacia Jogger'ın bir üst donanım seviyesi 17,700 euro'dan başlıyor. Fotoğraflarda gördüğümüz 16 inç alaşım jantlar, yüzgeç anten, siyah yan aynalar ve gri koruma plakaları bu versiyonda karşımıza çıkıyor. Teknolojiler arasında ise navigasyon ve kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliğine sahip Media Nav sistemi, geri görüş kamerası ve otomatik klima gibi özellikler göze çarpıyor.

Jogger'ın kaputu altında 110 beygir güç üreten 1.0 TCe 110 turbo üç silindirli benzinli ünite bulunuyor. Bir diğer seçenek ise ECO-G 100 olarak karşımıza çıkıyor. LPG'li versiyon, 40 litre LPG tankı ve 50 litre yakıt deposu ile 1000 kilometre civarında menzil sunuyor. Her iki motorda da üretilen güç 6 ileri manuel şanzıman vasıtasıyla ön tekerleklere iletiliyor.

İlerleyen süreçte Dacia Jogger'ın hibrit versiyonunu da göreceğiz. Otomatik şanzıman bu versiyonla birlikte gelebilir. Dacia Jogger, 2022 yılı içerisinde Türkiye'de de bayilerde olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27177 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, dacia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim