Anlık Bildirim

7 Mucize uzun metrajlı filmi HTC Vive için yayınlandı

HTC Vive için hazırlanan 7 Miracles – 7 Mucize filmi indirmeye sunuldu. Film Vive Studios ekibinin ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Detaylar haberimizde.

Sanal gerçeklik sektörüne zengin içerikler hazırlamak için HTC Vive tarafından kurulan VIVE Studios ilk uzun metrajlı filmini yayınladı. 7 Miracles – 7 Mucize filmi ayrıca standart olarak da izlenebiliyor.

7 Miracles nedir?

Panogramma ve Film Production Consultants ortaklığında çekilen filmde en iyi sanal gerçeklik teknikleri kullanıldı. Böylece 8K çözünürlüğünde çıktılar elde edildi. 7 Miracles pek çok festivalde ödüle layık görüldü.

7 Miracles filmi Hristiyanlığa göre Hz. İsa’nın farklı zamanlarda gösterdiği 7 mucizesini konu alıyor. Yuhanna İnciline göre hazırlanan film toplamda 7 bölümden oluşuyor ve 70 dakika sürüyor. Film VIVEPORT üzerinde HTC Vive için 19.99$ iken Google Play üzerinde 9.99$.

HTC yakın zamanda diğer VR kaskları, iOS cihazları ve mobil Vive Wave platformu için de filmin uyumlu hale getirileceğini açıkladı. Ayrıca PC VR tecrübesine yönelik olarak 3D oda ölçekleme sahnelerinin de filme ekleneceği belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim