Anlık Bildirim

6000$ değerinde lüks Galaxy Z Flip versiyonu tanıtıldı

Genelde Samsung cephesinden gelen süper kahraman temalı özel akıllı telefon versiyonları bu kez Caviar tarafından hazırlandı. Galaxy Z Flip lüks versiyon 6000$ seviyesinde.

6000$ değerinde lüks Galaxy Z Flip versiyonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip henüz resmi olarak tanıtılmadı ancak şimdiden pek çok perakendecide bilgi sayfaları ortaya çıktı. Lüks telefon kaplamaları ile bilinen Caviar da kendi özel Galaxy Z Flip modelini hazırlamış.

DC Comics ortaklığı

Henüz Caviar telefonun tasarım ve donanım özelliklerini açıklamış değil ancak genelde firma 24 ayar altın kaplama ile değerli mücevher süsülemeler kullanıyor. Zira telefonun fiyatı da bunu doğrular nitelikte.

Joker ve Harley Quinn karakterlerinin olduğu Galaxy Z Flip için Caviar'ın DC Comics ile çalıştığı anlaşılıyor. Galaxy Z Flip modelinin DC Comics altın kaplama versiyonu 5200$ iken standart karbon şekilli titanyum kaplama 5690$ ve standart desenli altın kaplama versiyonu 6000$ olarak belirlenmiş.

Özel tasarım Galaxy Z Flip için henüz resmi bir çıkış tarihi yok ancak Caviar ön siparişleri almaya başladı. Muhtemelen Nisan ayında hem standart hem de lüks versiyonlar müşteriler ile buluşacak.

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim