Anlık Bildirim

6. Güzel Sanatlar fotoğraf yarışması ödülleri verildi

Güzel Sanatlar fotoğraf yarışmasının 2020 fotoğrafları belli oldu. Profesyonel fotoğrafların birincisine verilen ödül 3.000 Dolar, amatör fotoğraf birincilik ödülü ise 2.000 Dolar olarak belirlendi.

6. Güzel Sanatlar fotoğraf yarışması ödülleri verildi

6 yıldır düzenlenen Güzel Sanatlar fotoğraf yarışmasının 2020 yılı fotoğrafları belli oldu. Yarışmaya drone ile çekilen fotoğraflardan, mikroskobik canlı fotoğraflarına kadar geniş bir skalada 50'ye yakın fotoğraf farklı kategorilerde ödül aldı.

Biri amatör diğeri profesyonel olarak kategorilere ayrılan fotoğraflar da ödül bazında 20 farklı kategoriye ayrılmış durumda. Profesyonel fotoğrafların birincisine verilen ödül 3.000 Dolar, amatör fotoğraf birincilik ödülü ise 2.000 Dolar olarak belirlendi. Sigara tutan kız profesyonel fotoğraf, arkası dönük kadın fotoğrafı ise amatör fotoğraf ödülüne layık görüldü.

Farklı kategoriler

6. Güzel Sanatlar fotoğraf yarışması ödülleri verildi Tam Boyutta Gör

Yarışmaya katılan fotoğraflar doğa, vahşi yaşam, hayvanlar, mimari, moda, seyahat, portre, sokak fotoğrafçılığı, manzara gibi farklı konuları barındırıyor. Ödül alan fotoğraflara galerimizden erişebilirsiniz.

Kaynakça https://newatlas.com/digital-cameras/fine-art-photography-awards-2020-winners-gallery/ https://fineartphotoawards.com/winners-gallery/fapa-2019-2020/grand-prize/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim