Anlık Bildirim

5G özellikli Xiaomi Mi Mix 3'ün tanıtım tarihi ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, amiral gemisi Mi Mix 3'ün 5G teknolojisini destekleyen bir varyantını çıkarmaya hazırlanıyor. Akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağı belli oldu.
Xiaomi, geçtiğimiz yılın Ekim ayında Mi Mix 3'ü piyasaya sürmüştü. Çinli şirket akıllı telefonun 5G teknolojisini destekleyen versiyonunu ise 2019'un ilk çeyreğinde çıkaracağını açıkladı. Mi Mix 3 5G varyantının Mart ayına kadar resmiyet kazanması bekleniyordu.
 
İlk 5G özellikli telefonlardan biri olacağı için Xiaomi cihazı 2019 Mobil Dünya Kongresi (MWC) gibi önemli bir platformda duyurmak isteyebilir. Popüler tasarımcı Benjamin Geskin, akıllı telefonun 24 Şubat'ta tanıtılacağını öne süren bir tweet paylaştı. Ancak daha sonra gönderiyi bilinmeyen bir sebepten ötürü sildi.
 

Snapdragon 855 ile güçlendirilecek

Geskin'in tweet'inde şirketin yakında yeni bir şey tanıtacağına işaret eden bir poster de yer alıyordu. Ancak söz konusu görsel Xiaomi tarafından herhangi bir sosyal platformunda resmi olarak paylaşılmadı. Gönderide ayrıca "Xiaomi, 24 Şubat'ta, muhtemelen Mi Mix 3 5G için bir etkinlik düzenleyecek" şeklinde bir yazı da vardı.
 
Henüz ortada resmi bir açıklama olmadığı için lansman tarihi hakkında kesin konuşmak zor. Mi Mix 3 5G'nin Snapdragon 855 ile güçlendirilmesi bekleniyor. Yonga setindeki X50 LTE modem akıllı telefonun 5G ağlara bağlanabilmesini sağlayacak. Şu an itibariyle cihazın fiyatı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim