Anlık Bildirim

5G özellikli Huawei Mate X, TENAA onayı aldı

Huawei ilk katlanabilir telefonu olan Mate X'i geçtiğimiz Şubat ayında tanıtmıştı. 5G bağlantısını destekleyen telefon Çinli sertifikasyon kurumu TENAA tarafından onaylandı.
5G özellikli Huawei Mate X, Çinli sertifikasyon kurumu TENAA tarafından onaylandı. Katlanabilir telefonun Eylül ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. TAH-AN00 model numaralı cihaz 161.3 x 146.2 x 11 mm boyutlarında. Ağırlığı ise 287 gram.
Katlanabilir telefon, 2480 x 2200 piksel çözünürlükte 8 inç OLED ekrana sahip. TENAA listesi, 6.6 inç büyüklüğündeki ikinci AMOLED ekran dışında hiçbir detay içermiyor. Pil kapasitesinin ise 4.400 mAh olduğunu belirtelim.
Mate X gücünü Kirin 980 yonga setinden alıyor. TENAA kaydına bakılırsa cihaz 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama gibi seçeneklerle gelebilir.

Dörtlü arka kamera sistemi

Kutudan Android 9 Pie tabanlı EMUI 9 arayüzü ile çıkacak Huawei Mate X 5G, daha fazla hafızaya ihtiyaç duyanlar için 256 GB'a kadar nanoSD kart desteği de sunacak.
Mate X'te selfie kamerası yok. Arka panelinde 40 megapiksel ana sensör + 16 megapiksel ultra geniş açılı lens + 8 megapiksel telefoto kamera ve 3D ToF sensörü içeren dörtlü kamera sistemi mevcut. Parmak izi tarayıcısı ise yan tarafında bulunuyor. Cihaz, 55 W hızlı şarj teknolojisi ile gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim