Anlık Bildirim

583 inçlik The Wall TV geliyor

MicroLED teknolojisi panel boyutlarında sınırları kaldırmış durumda. Sektörel kullanıma yönelik olarak 583 inçe kadar çıkabilen Samsung The Wall TV ürünleri tanıtıldı.

583 inçlik The Wall TV geliyor Tam Boyutta Gör

Daha küçük LED panellerin kullanılmasını sağlayan microLED teknolojisi yeni fırsatların da önünü açmaya başladı. Modüler olarak kullanılan microLED paneller devasa boyutlara ulaşmış durumda.

Rekor kırıldı

Samsung tarafından ISE 2020 ekran teknolojileri fuarında tanıtılan yeni The Wall TV modeli 583 inçe kadar çıkabiliyor ve 8K çözünürlük sunuyor. Şimdiye kadar tanıtılan en büyük microLED kombinasyonu olma özelliğine sahip The Wall TV sektörlere göre değişiyor.

Standart kullanıcılara sunulan The Wall TV seçenekleri nispeten daha küçük boyutlarda ve daha az modüler yapıya sahip. The Wall Luxury olarak adlandırılan ve lüks tüketime yönelik hazırlanan versiyonda 292 inçe kadar çıkabilen 8K ekranlar bulmak mümkün.

The Wall for Business ise yayın merkezleri, moda merkezleri gibi sektör kullanımları için 219 inçten 292 inçe kadar 4K, 437 inçten 583 inçe kadar 8K çözünürlükte microLED modül seçenekleri sunacak.

Samsung'un microLED çözümleri tüketici tarafında olumlu karşılandı. Geçen yıldan bu yana firma sinema salonları dahil olmak üzere farklı sektörler için ihtiyaca yönelik The Wall TV yapıları üretmeye devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15543 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, 583 inch the wall tv ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim