Anlık Bildirim

5 Aralık'ta tanıtılması beklenen Nokia 8.2'nin detayları sızdı

Nokia telefonların üreticisi HMD Global'in uzun süredir beklenen Nokia 8.2 akıllı telefon modelini 5 Aralık tarihinde tanıtması beklenirken, cihazla ilgili detaylar su yüzüne çıkmaya başladı.

5 Aralık'ta tanıtılması beklenen Nokia 8.2'nin detayları sızdı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz gün sizlere duyurduğumuz üzere Nokia akıllı telefonları üreten HMD Global şirketi, 5 Aralık tarihinde yeni bir modelin lansmanını yapacak. Bu cihazın uzun süredir beklenen Nokia 8.2 olduğuna kesin gözüyle bakılırken, cihazın teknik detayları da sızmaya başladı.

Lansmanda başka cihazlar da tanıtılabilir

Nokia 8.2 akıllı telefon modelinin 64 MP çözünürlükte dörtlü bir kamera kurulumu ile gelmesi beklenirken, şirketin ilk açılır selfie kamerası barındıran modeli olacağı söyleniyor. Nokia 8.1'in halefi, 8 GB RAM, 256 GB dahili depolama özelliğine sahip olacak ve Qualcomm'un Snapdragon 730 işlemcisi ile güçlendirilecek.


Selfie kamerasının 32 MP çözünürlük sunacağı belirtilirken, cihazın 5G desteğinin olacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Nokia 8.2, HMD Global'in üzerinde çalıştığı tek telefon değil. Raporlara göre, Nokia 2.3 ve Nokia 5.2 bütçe telefonları da yolda. Nokia 8.2'nin fiziksel anlamda nasıl bir tasarımla geleceği ise şimdilik ortaya çıkmış değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim