Anlık Bildirim

4K Apple TV'nin teknik özellikleri açığa çıktı

Yazılım geliştiricisi Steven Troughton-Smith, firmware kodlarında 4K Apple TV'nin A10X Fusion çip ve 3 GB RAM'le geleceğini ortaya çıkardı. İşte yeni nesil Apple TV'nin tüm detayları...
Apple'ın yakında çıkacak 4K set üstü kutusuna ait teknik özellikler, firmware dosyalarında bulunan bazı kodlar tarafından açığa çıkmış görünüyor. Yazılım kodlarını analiz eden Steven Troughton-Smith'e göre 4K Apple TV, A10X Fusion çip ve 3GB RAM'le güçlendirilecek.
Mevcut Apple TV sadece 2 GB RAM ve A8 işlemciye sahip durumda. Bu nedenle yeni cihazla birlikte büyük bir yükseltmeye şahit olacağız. Şirket set üstü kutusunun en yeni sürümünde Apple iPad Pro'da bulunan 64 bit mimariye sahip A10X Fusion işlemcisine yer verecek.
Bahsi geçen özelliklerle birlikte Apple TV, 4K içeriği rahatlıkla destekleyecek yeterliliğe sahip olurken, daha iyi bir oyun deneyimi sunma konusunda da önü açılmış olacak. Yeni Apple TV'nin yarın gerçekleştirilecek büyük lansman etkinliğinde iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile birlikte tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim