Anlık Bildirim

2D macera oyunu Jemeyah, Android için ücretsiz olarak yayınlandı

İki boyutlu aksiyon macera oyunu Jemeyah, Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde Google Play üzerinden yayınlandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2D macera oyunu Jemeyah, Android için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Filipinler'den bağımsız bir oyun geliştiricisi olan Genesis'in yaptığı, iki boyutlu aksiyon macera oyunu Jemeyah, Android için yayınlandı.

Oyuna sevimli ve küçük bir robot olan Jemeyah ile başlıyorsunuz. Oyuna başladıktan sonra üç kısa bölüm ve bir adet bölüm sonu canavarı ile karşılaşacaksınız. Ardından da çok sayıda canavarla karşılacağınız maceranız tamamen başlamış olacak.

Oyunda birçok farklı dünyayı keşfedeceksiniz ve hepsinin kendine has bir tarzı bulunuyor. Oyun her yaştan oyuncu için uygun durumda ve çevrimdışı olarak da oynanabiliyor. 

Oyun şu anda Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde erişilebilir durumda. Oyunun güzel optimizasyonu sayesinde eski cihazlarda da çalışabiliyor. Oyunun mağaza sayfasını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Jemeyah: Adventure Games Jemeyah: Adventure Games Jemeyah: Adventure Games Jemeyah: Adventure Games KnightsGames Macera Oyunları Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim