Anlık Bildirim

220 TL değerinde iki oyun Epic Store'da ücretsiz oldu

Epic Games Store bu hafta çok iyi bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. Toplam değerleri 220 TL'yi aşan Hitman ve Shadowrun Collection oyunları tamamıyla ücretsiz oldu.

220 TL değerinde iki oyun Epic Store'da ücretsiz oldu Tam Boyutta Gör

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta da toplam değerleri 220 TL olan iki farklı oyun ücretsiz oldu. Hitman ve Shadowrun Collection oyunlarını önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bu haftanın dikkat çeken oyunu elbette Hitman oyunu olmuş. 2016 çıkışlı Hitman, sevilen seriyi bir anlamda köklerine geri götürmüş ve hayranların büyük beğenisini kazanmayı başarmıştı. Özellikle de serinin ilk oyunlarını sevenler için Hitman 2016'yı şiddetle tavsiye ediyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinde suikast görevlerini yerine getirdiğiniz Hitman'de, hedefinizi indirmek için onlarca farklı yolunuz var.

Shadowrun Collection, Shadowrun evreninin üç farklı oyunun içeren bir paket. Shadowrun serisi cyberpunk ve fantezi türlerini bir araya getiriyor ve oyunculara benzersiz bir taktiksel RPG deneyimi sunuyor. Türe ilginiz varsa oyunu bir denemenizi öneriyoruz.

Htiman ve Shadowrun Collection'ı hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Game Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 3 Eylül 18.00'da sona erecek. Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyun da belli oldu: Into the Breach.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17416 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic store ücretsiz, epic store ücretsiz oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim